Vår skola

Utö skola är liten F–9-skola med stort hjärta och engagemang i utkanten av Stockholms skärgård.

Skolan ligger på en liten idyllisk ö i Stockholms södra skärgård. Här går cirka 25 elever i årkurs F–9. Skolan tillhör Skärgårdsskolorna.

Hos oss är alla barnen tillsammans när det är rast, då leker vi på vår fina gård. Man kan spela fotboll, basket, gunga eller leka kurragömma i djungeln – ett litet buskage i utkanten av skogen som kantar skolgården.

Kontakt för den här sidan: utoskola@haninge.se

Senast uppdaterad: 17 februari 2021